Piata de Craciun de la Viena

Acasa » Oferte Externe » Piata de Craciun de la Viena
Piata de Craciun de la Viena
Piata de Craciun de la Viena Piata de Craciun de la Viena Piata de Craciun de la Viena Piata de Craciun de la Viena
Piata de Craciun de la Viena
Magia Sarbatorilor de Iarna

Program autocar 6 zile - 229 Euro

● hotel *** in Viena 

Cu o traditie de sute de ani, Piata de Craciun de la Viena atrage zeci de mii de turisti de pretutindeni. Cadouri, souveniruri, ornamente pentru Pomul de Iarna, toate le puteti gasi in frumoasele Piete amenajate din fata Primariei, la Sconbrunn sau in fata Operei. Numeroase magazine ofera mari reduceri de preturi. In plus, Budapesta completeaza turul nostru de shopping cu o larga varietate de oferte deosebite. Si sa nu uitam: atmosfera magica, de poveste, a acestor doua capitale  imperiale aflate in preajma sarbatorilor de iarna !

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta, pe ruta Pitesti – Sibiu–Deva – Arad - Szeged. Sosire si cazare Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA –  VIENA ( 295  km )
Mic dejun. Plecare spre Viena. Sosire in jurul pranzului. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Timp liber. In drum spre hotel, oprire la Casa Hundterwasser, cel mai extravagant complex de cladiri al Vienei, intrat in patrimoniul cultural al Austriei, ale carui case, cu ferestre asimetrice si cu pereti ondulati, vopsiti in culori vii, din care ies crengi de arbori, ne introduc intr-o atmosfera de poveste. Cazare Viena.

Ziua 3. VIENA
Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Dupa-amiaza se poate vizita Palatul Belvedere, situat in imediata vecinatate a hotelului. Seara, optional, cina traditionala in Grinzing, cartier celebru aflat la marginea padurii vieneze, loc traditional de intalnire al artistilor orasului. Cazare Viena.

Ziua 4. VIENA
Mic dejun. Timp liber in Viena pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Cazare Viena.

Ziua 5. VIENA - BUDAPESTA ( 295 km )
Mic dejun. Prima parte a zilei libera. In jurul pranzului plecare spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezii. Tur panoramic Budapesta. Seara, optional, croaziera cu cina inclusa pe Dunare. Cazare Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km ) 
Mic dejun. Sosire seara tarziu, functie de conditii de trafic, formalitati vamale etc.

Pret de persoana: loc in dubla 229 Euro
Supliment single: 85 Euro
Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

Pretul include:
● transport autocar licentiat 3*;
● 5 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti Budapesta ( dus-intors) hoteluri 3*, 3 nopti in Viena 
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu 

Pretul nu include:
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile si activitatile optionale;
● cina traditionala in Grinzing 27 euro;
● alte servicii decat cele mentionate

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :
■ Cina traditionala in Grinzing 25 €
■ Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 30 €

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. 
● In situatii de exceptie agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice. 
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. 
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare. 
Perioada
Tip Camera
Tip Cazare
Pret
11, 18.12
Loc in dbl
Mic dejun
229.00 €

Rezerva online - Piata de Craciun de la Viena

Rezervarea a fost trimisa cu succes.
OFERTE SPECIALE